Şebnem Ferah Fan

SeboistLerın buLuşma noKtası
 
AnasayfaSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Geyik Sorular

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Şebocu Ece
Deneme Mod
Deneme Mod
avatar

Mesaj Sayısı : 128
Kayıt tarihi : 18/06/08

MesajKonu: Geyik Sorular   Ptsi Haz. 23, 2008 2:46 pm

Geyik Sorular
1-Hangi Eve giren kolay kolay çıkamaz?
cevap:Hapishane
2-Hangi bebeğe mama yedirilmez?
cevap:Gözbebeği
3-Hangi devlet markalidir?
cevap:Danimarka
4-Bülbülü altın kavese koymuşlar ne demiş?
cevap:Avukatimi isterim
5-Bir japon ne zaman hoşçakal der?
cevap:Türkçeyi öğrendiği zaman
6-En çok çalınan şey nedir?
cevap:Zil
7-İzmir'e niçin gideriz?
cevap:İzmir bize gelemediği için
8-Çiğnenmeden yenen şey nedir?
cevap:Dayak
9-Küçük fincan içi dolu mercan?
cevap:Göz
10-Bir kadın araba sürerken hep gülermiş,neden?
cevap:Güle Güle kullan demişler de ondan.
11-Kumbaranın büyüğüne ne denir?
cevap:Bank
12-Balık neden yüzer?
cevap:Yürümeyi bilmediği için
13-Üzerinde at bitmeyen bahçe hangisidir?
cevap:Fenerbahce
14-Kuşların palavracısına ne denir?
cevap:Atmaca
15-Kuşların acemisine ne denir?
cevap:Çaylak
16-Uykuyu çok seven hayvan hangisidir?
cevap:Zebre,çünkü pijamalarını hiç çıkarmaz.
17-Uçan sığıra ne denir?
cevap:Sığırcık
18-Una kan koyarsak ne olur?
cevap:Kanun
19-Dolapların gözleri kapatılmazsa ne olur?
cevap:Açıkgöz olur
20-Fazla kızdırmaya gelmeyen ilimiz hangisidir?
cevap:Tokat
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
aydan
Alışılmış Fan
Alışılmış Fan
avatar

Mesaj Sayısı : 79
Kayıt tarihi : 31/07/08

MesajKonu: Geri: Geyik Sorular   Cuma Ağus. 01, 2008 1:52 pm

heheeeee
saoll
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
 
Geyik Sorular
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Şebnem Ferah Fan :: GeneL :: Komik-
Buraya geçin: